FANTASTMIES!

Vrouw op een bankje op haar dakterrasNiet normaal! Dank je wel voor het bezoeken van mijn zojuist gelanceerde blog. Mijn naam is Mies en ik vind het super tof om mijn gedachten, ervaringen en inzichten met jou te delen.

Op deze blog vind je een grootschalige verzameling woorden, van persoonlijke beschouwingen tot praktische tips en adviezen. Of je nu geïnteresseerd bent in koffie of gewoon meer wilt weten over het leven van een Zillennial, ik hoop dat je hier iets waardevols gaat vinden. Ik vind het nu al tof dat je er bent en hopelijk ga ik je nog vaker zien hier. 

Mijn oma zou nu zeggen “stel je jezelf nog wel even voor? Dat is wel zo netjes!”. Dus, bij deze:

Hoi, ik ben dus Mies (27) en ik ben een rasechte Rotterdammert met mijn hart op mijn tong en bij wie niet lullen, maar poetsen meer is dan alleen maar een Rotterdams gezegde.

Je maakt mij blij met een goede bak kokos cappuccino, Queen bonkend door de speakers en een verfkwast in m’n hand, en het liefst allemaal tegelijkertijd. Ik overleefde weken aan boord van een marineschip in barre weersomstandigheden. Ik sliep buiten op een matje in Noorse arctische omstandigheden tijdens mijn werk als logistiek officier bij het Korps Mariniers. En ik sprong 8 keer uit een vliegtuig in de woestijn van Arizona. Echter, ook fulltime werkweken achter een bureau in een eeuwenoud pand heb ik overleefd. 

Klein meisje in Disneyland, dit is Mies op haar vierde verjaardagCopywriter Mies

Dus, je kunt wel stellen dat mijn leven alles behalve saai is, maar ik wil het nu toch helemaal omgooien door een carrière te starten in copywriting. Hoe? Dat gaan we samen ontdekken. Ik zal alles delen van mijn avontuur op dit blog in de serie Hoe word ik een copywriter?

Jules Deelder heeft mij ooit wijsgemaakt dat “als je de beperkingen kent, je onbeperkt te werk kunt gaan” en dat is dus precies wat ik van plan ben. 

Cheers, Mies